Over Lizzy's...


Geïnspireerd door haar moeder Lisette die al op jonge leeftijd overleed, begon Annemie in 1987 een fruitkraampje langs de Merodedreef in Westerlo. Met als ode aan haar, de naam “Lizzy’s”.

Gedreven door passie en perfectionisme opende zij na 5 jaar op diezelfde plaats de eerste ultramoderne groenten en fruitwinkel in België. Altijd op zoek naar primeurs en door nieuwsgierigheid en ontwikkeling was zij haar collega’s steeds een stapje voor.

Buiten de lekkerste groenten en fruit is er door de jaren heen een reuze aanbod gegroeid van gesneden groenten, rauwkostsalades, koude schotels, soepen, desserten, fruitsalades, maaltijden, hippe yoghurts, pokébowls, tapas producten, ambachtelijke chocolade en delicatessen. Waarvan het grootste gedeelte vers bereid wordt in eigen atelier.

Kortom “Lizzy’s” werd ondertussen een bron van lekker eten. Kwaliteit en smaak komen steeds op de eerste plaats!

Hiervoor werd de zaak onderscheiden met een award voor:

“MEEST CREATIEVE GROENTEN EN FRUIT ZAAK VAN DE BENELUX”

Samen met haar dochter, Marie-Charlotte, die nog studeert aan de universiteit en haar helpt met administratie en het sociale media gebeuren, runt zij het bedrijf met ondertussen 28 medewerkers.

Annemie is trots op haar vakkennis en wil die graag delen met haar klanten. Samen met haar werknemers maakt zij door de gastvrijheid en het gigantisch lekkere aanbod het verschil!